BRITs 2015!!

I tisdagskväll var jag väldigt spontan. Jag la nämligen vantarna över ett par biljetter till Brit Awards 2015 som var igårkväll!! Det bör tilläggas att min värdmamma var en ängel som lät mig byta gårkvällens arbetspass till en annan dag, så att jag fick möjlighet att gå på BRITs. 
 
 
Gårdagen började med med att jag tog mig till The O2 Arena som ligger i östra delen av London. Där mötte jag upp Madeleine och Hanna. Tanken var att spana lite efter kändisar, heheh... 
 
Senare mötte vi även upp Nica, hon och jag skulle nämligen hämta ut våra biljetter inför kvällen. Och vilken kväll det blev!! Den var helt M A G I S K ! Vi hade platser väldigt högt upp och först funderade vi över hur vi skulle lyckas sitta kvar där hela kvällen utan att ramla ner. Det var så läskigt och högt! Däremot försvann de tankarna när självaste eventet började, då blev man istället helt uppslukad utav det! Vilka musiker skulle få priser? Vad skulle kvällen bjuda på? 
 
 
Långt där nere framför oss satt kändisarna vid sina bord! Det blev nästan som en liten aktivitet att sitta och kolla ner och lista ut vart t.ex. Ed Sheeran satt. Det verkade som att alla kändisar befann sig där, för helt plötsligt från ingenstans dök Orlando Bloom upp (och även Kim Kardashian, som vi fortfarande undrar vad hon egentligen gjorde där)! Hela kvällen var för mycket för att hantera! Jag sken som en sol hela kvällen, allt var så awesome och jag var nöjd. Grymma framträdande på scenen! Ed Sheeran och Madonna var favoriterna. Men nykomlingarna Royal Blood bjöd även dem på ett uppträdande värt att minnas.